Language Power International

Språk – vår lidenskap siden 1979

Language Power International har 40 års erfaring innen skreddersydd språkundervisning til næringslivet og offentlig administrasjon, oversettelse fra og til alle verdens språk og tolketjenester.

Vi er et anerkjent privat språksenter med lokaler i Oslo sentrum. Helt siden vi ble grunnlagt i 1979 har vi vært en viktig aktør innen språktjenester for offentlig sektor, næringsliv og privatpersoner.

Ingen oppdrag er for små eller store, og vi har opparbeidet oss en solid kompetanse innen oversettelse med juridisk, teknisk, medisinsk og markedsføringsterminologi, samt bedriftskurs.

I tillegg til en administrasjon på fire personer teller vi over 50 faste frilansoversettere og tolkere, samt 15 lærere innen en rekke språk. Vi jobber hovedsakelig med europeiske språk, men tilbyr også språktjenester innen en rekke eksotiske språk som mandarin, arabisk, tigrinja m.m.

Språkundervisning og utdanning

Language Power Internationals oppgave er å gi en personlig og avslappet læringsatmosfære. Du vil ha stor nytte av et språkkursprogram siden vi er en av de mest eksklusive og erfarne språkskolene i Oslo. Mens mange andre bedrifter spesialiserer seg på en «one size fits all» -tilnærming, oppfyller vi behovene til studenter som ønsker å lære raskt og effektivt til en fornuftig pris. Vi spesialiserer oss på undervisning i norsk og engelsk for spesielle formål i små grupper eller individuelt.

Oversettelse

Vi er blant de ledende i Skandinavia innen oversettelsen av dokumenter som inneholder avansert, fagspesifikk terminologi, enten det er engineering, teknologi, IT, markedsføring, forsikring, litteratur, medisin, offshore, økonomi, finans, næringsliv og straffelov eller underteksting. Language Power International AS er et aktivt medlem av International Association of Translators (IAT), som overvåker påliteligheten og faglige etikken til profesjonelle oversettere.

Tolketjenester

Vi er stolte over å kunne tilby gode tolkingstjenester til alle anledninger. Vi har et sterkt team av høyt kvalifiserte tolker som har hjulpet enkeltpersoner og bedrifter i Norden i mange år.

REFERANSER

Vi tilbyr personlig og profesjonell service