Engelskkurs for Barn

Hensikten med kurset er å utvikle interessen og motivasjonen til barna. Å lære et fremmed språk, ja! – Men det må være morsomt! Gruppene er delt etter alder / nivå

Barnekurs 4-6 år

kr1,490
 • 8 uker
 • 8 timer à 60 min
 • Alle nivåer
 • Fredag
 • Kl. 15.00 - 16.00

Barnekurs 7-12 år

kr1,490
 • 8 uker
 • 8 timer à 60 min
 • Alle nivåer
 • Fredag
 • Kl. 16.00 - 17.00

Kursbeskrivelse

Hensikten med kurset er å utvikle interessen og motivasjonen til barna. Å lære et fremmed språk, ja! – Men det må være morsomt! Gruppene er delt etter alder / nivå.

Det er kun 6-7 elever i hver klasse. Dette gjør at hver enkelt elev får god oppfølging.

Dette kurset gir en morsom og motiverende innføring i engelsk. Den historiebaserte læremetoden gjør at barna kommer i kontakt med språket gjennom spennende eventyr. Kursmaterialet vektlegger lytte- og taleøvelser, i tillegg til at det gis en kort innføring i lesing og skriving. Barna oppmunteres til å delta aktivt. Dette garanterer en positiv og utbytterik læreerfaring. Aktivitetene omfatter sang, rim, spill, leker, rollespill, fargelegging og oppgaver, så vel som tegning og maling.

Dette spennende kurset gir barna en levende tilnærming til språk, blant annet ved hjelp av lek, sang og fargerike bilder. Ved at barna stimuleres til dialog, vil de utvikle sine språk- og grammatikkferdigheter i realistiske situasjoner. Kurset gir også en glimrende innføring i hvordan man lærer, samt hvordan man finner og organiserer informasjon. Barna motiveres til å bruke sin fantasi og uttrykke sine egne meninger.

Gjennom en tematisk tilnærmingsmåte, oppmuntres elevene til å utforske språket i ulike sammenhenger. Slik vil de utvikle en dypere forståelse for hvordan språket fungerer. Kurset er utformet for å fange barnas interesse ved bruk av spennende historier, allmenkunnskap, livlige sanger og dikt. Øvelser i vokabular og muntlig forståelse er også en viktig del av undervisningen. Kursinnholdet tar hensyn til at elevene kommer fra ulike kulturer og miljøer.

Dette kurset er en enestående mulighet for større barn som ønsker å styrke sin skriftlige og muntlige selvtillit. Gjennom et stort utvalg spennende aktiviteter som drama, kunst og kreativ skriveutfoldelse, vil elevene øve opp sine lytte- og leseferdigheter, samt sine generelle egenskaper i skriftlig og muntlig engelsk.

Våre elever kommer fra hele verden. Lærernes dynamiske undervisningsmetoder gjør at elevene styrker sin evne til å kommunisere på engelsk i et morsomt og flerkulturelt læremiljø.

Hver time fokuserer på et bestemt emne innenfor grammatikk, noe som på sikt vil bidra til at elevene skriver og snakker flytende. På slutten av hver time får elevene en læreoppgave som de skal gjøre hjemme. På denne måten vil interessen opprettholdes lenge etter at timen er over.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke holdes kurs under skoleferier og offentlige høytider.

 • Praktisk informasjon
 • Helligdager

Praktisk informasjon

Gruppeundervisning:Fra 3 til 6 elever
Tidspunkt:Avhengig av alder:
fra 15:00 til 16:00
eller
fra 16:00 til 17:00
Varighet:8 uker, 8 timer à 60 minutter
Onsdager eller fredager
KursavgiftKr 1490, inkludert kursmateriell

Helligdager

DatoBegivenhetDatoBegivenhet
1. JanNyttårsdag17. MaiNasjonaldagen
25. MarsPalmesøndag20. Mai1. pinsedag
29. MarsSkjærtorsdag21. Mai2. pinsedag
30. MarsLangfredag24. DedsJulaften
2. AprFørste påskedag25. Des1. juledag
1. MaiArbeidernes dag26. Des2. juledag
10. MaiKristi himmelfartsdag