Engelskkurs for bedrifter

Engelskkurs for bedrifter

Engelsk Tilgjengelig på alle nivåer

Løft fram potensialet hos de ansatte med våre med skreddersydde språkkurs som tilpasses etter den enkelte bedrifts preferanser og behov. Våre skreddersydde løsninger gir din arbeidsstyrke muligheten til å kommunisere sømløst på tvers av språk, noe som styrker samarbeid og arbeidstrivsel, utvider den internasjonale rekkevidden og åpner opp for nye forretningsmuligheter. Utforsk hvordan vi kan hjelpe dere med å løfte deres bedrift til nye høyder.

  • Fleksibel kursplan & timeplan
  • Vi lager en skreddersydd løsning for din bedrift
  • Pris ved forespørsel

Engelskopplæring for bedrifter

Vi har over 40 års erfaring med å tilrettelegge skreddersydde kurs for både offentlige og private bedrifter. Vi forstår viktigheten av å styrke dine ansattes språkkompetanse, og derfor samarbeider vår dedikerte prosjektleder tett med deg for å identifisere presise språkbehov og nivå.

Vår velprøvde tilnærming har hjulpet bedriftsledere og ansatte med å nå sine språklige mål i profesjonelle sammenhenger. Vårt mål er å gi deltakerne evnen til å kommunisere på engelsk og anvende språket med selvtillit.

Våre kurs er skreddersydd for å inkludere relevant hverdagsengelsk samt bransjespesifikk terminologi knyttet til arbeidsoppgaver, e-poster, rapporter, møtereferater og utarbeide presentasjoner.

Vi tilbyr også en fleksible digitale løsninger for de som ikke kan delta fysisk i kurset.

Kursinnhold og metodikk

Language Power International tror på en personlig tilnærming til språkopplæring. Våre erfarne, morsmål-talende instruktører legger vekt på en kommunikativ tilnærming som engasjerer deltakerne aktivt i klassen og gir optimale læringsresultater.

Grunnleggende prinsipper i vår tilnærming inkluderer:

  • Elevsentrert undervisning som fremmer samspill mellom deltakerne.
  • Målrettet bruk av autentisk materiale og aktiviteter som dekker deltakernes spesifikke språkbehov.
  • Motiverende og interaktive timer som inkluderer rollespill, dialoger, debatter og underholdende øvelser.
  • Kommunikasjonsfokus i klasserommet som prioriterer naturlig språkbruk.
  • Støtte for individuelle læringsbehov gjennom ulike tilnærminger.

Våre lærere vil oppmuntre deltakerne til å bruke målspråket som hovedkommunikasjon i klassen, noe som bidrar til en dypere forståelse og raskere progresjon.

Vi tilpasser undervisningen for å imøtekomme dine ansattes unike læringsbehov.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller en uforpliktende samtale om hvordan vi kan styrke dine ansattes språkkompetanse og gi din bedrift en global fordel.


Oslo opera

Fyll ut kontaktskjema her