Om oss

Oslo opera

Velkommen til Language Power International AS, der vi ikke bare underviser i språk; vi knytter sammen kulturer, fremmer integrasjon og styrker nettverk. Vår reise begynte i 1979 da Jean-Pierre Hermier, en fransk-vietnamesisk mann med en unik livshistorie, grunnla det som senere skulle bli til Language Power International. Født midt under Vietnamkrigen, bega han seg ut på en vei som førte ham fra Hanoi til Paris, og til slutt til Norge. Gjennom disse skjebnesvangre vendingene ble gnisten for Language Power International tent.

Jean-Pierres visjon var klar - å hjelpe både nyankomne i Norge og nordmenn med å omfavne hverandres språk og kulturer. Med denne ambisjonen etablerte han "Oslo språksenter," en språkskole som raskt utviklet seg for å møte den voksende etterspørselen innen språkindustrien. Ettersom behovene utviklet seg, utvidet også tjenestene – oversettelse-og tolketjenester fant sin naturlige plass under Language Power International.

I 2018 startet et nytt kapittel seg da Jean-Pierres barn, Nicholas og Adeline Hermier, fikk muligheten til å styre selskapet mot nye høyder. Nicholas, utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), fikk rollen som daglig leder. Adeline med lang erfaring fra moteverdenen som Brand Developer for velkjente merkevarer slik som Acne Studios, Marc Jacobs, A.P.C, m.m. fikk rollen som salgs-og personalsjef. Deres flerkulturelle bakgrunn som har gitt dem muligheten til å kommunisere flytende på norsk, fransk og engelsk, har gitt dem et unikt perspektiv på språk og integrasjon.

Hva gjør oss unike? Det er vår kombinasjon av erfaring, ekspertise, nyskapning og engasjement for din suksess. Våre små gruppekurs sikrer en personlig oppfølging samt gjør læringen mer effektiv, engasjerende og resultatorientert. Med moderne lokaler midt i hjerte av Oslo ønsker vi å skape et hyggelig og motiverende læringsmiljø. Vi har bygd opp et stort nettverk av profesjonelle fagoversettere og tolker, med fokus på både kvalitet og meningsfulle relasjoner. Vi forstår viktigheten av å tilpasse oss individuelle behov for å finne løsninger som skaper resultater.

Som et familieeid selskap er hver interaksjon med oss en direkte forbindelse til kjernen av Language Power International. Denne personlige tilnærmingen sikrer at hver kunde opplever våre profesjonelle språktjenester. Vår forpliktelse til kvalitet skal gjennomsyre alle deler av virksomheten vår.

Bli med oss på denne reisen av kulturell utforskning, språkmestring og grenseløse nettverksforbindelser. Language Power International AS er ikke bare et selskap; det er et hjem for de som tror at språk er mer enn ord - det er nøkkelen som åpner dører til nye kulturer, karrierer og nettverksforbindelser. La oss sammen bryte ned språkhindre og bygge broer til nye muligheter - for sammen skaper vi suksess.