Om oss

“Høye tanker krever høye språkkunnskaper.” 
 
Aristofanes, 405 f.Kr

Language Power International AS er et anerkjent privat språksenter med undervisningslokaler i hjertet av Oslo sentrum. Helt siden vi ble grunnlagt i 1979, har vi vært en viktig aktør innen språktjenester for offentlig sektor, næringsliv og privatpersoner.

Language Power International var på 80-tallet en pionér innen privat språkundervisning. På initiativ fra vår studierektor Jean-Pierre Hermier, var vi de første i Norge til å organisere skreddersydde bedriftskurs og språkkurs for små barn.

Det har alltid vært vårt mål å tilby våre elever et rikt og spennende kursutvalg. Dette er viktig ikke minst i dagens internasjonale samfunn, hvor det stilles stadig høyere krav til språkkunnskaper. Vårt undervisningstilbud spenner fra kurs i dagligtale og grammatikk, til mer spesialiserte kurs i fag- og yrkesterminologi. Vi kan dessuten forberede deg til internasjonale diplomer som Bergenstest (norsk), TOEFL (engelsk), DELE (spansk) og DFLE (fransk).

Vi har en bred og entusiastisk lærerstab som dekker de fleste språk og fagområder. Deres hovedkompetanse er privatundervisning og kursundervisning i små grupper. Vår erfaring viser at det er disse undervisningsformene som gir det aller beste utbytte for våre elever.

Enten det er snakk om gruppekurs eller privatundervisning, har vi alltid fokusert på en kreativ og målrettet undervisningsform. Vi holder stadig øynene åpne for nye og spennende oppdagelser innen språkpedagogikk – for våre elevers skyld.

Besøksadresse:
Dronningens gate 23, ringeklokke 701, 7. etasje
0154 Oslo, Norge.

Åpningstider:
Mandag t.o.m. torsdag kl. 09:00 – 21:00
Fredag kl. 10:00 – 17:00

Tel:       +47 22 47 86 50
Faks:    +47 22 42 11 85
Mobil:  +47 99 51 51 63

 

Skype: kl. 14.00 – 16.00

Vennligst avtal et møte for å snakke med oss på Skype

 

 AVTALE MØTE